Olympic Moves finale

11 juni 2019 Na de uitzwaaiwedstrijd van dinsdag 4 juni zijn onze mannen optimaal voorbereid op de landelijke finales van vrijdag 7 juni.

Er was een kort bezoekje aan de autogarage nodig, maar exact voor aanvang van de eerste wedstrijd stonden we klaar. Wat bleek, de eerste drie wedstrijden werden relatief eenvoudig gewonnen zonder ook maar één tegendoelpunt te krijgen. Dit betekende dat we ons bij de beste acht van Nederland hebben gespeeld. Nog drie wedstrijden winnen en we zijn de nummer 1…..De kwartfinale was een bloedspannende wedstrijd! Met nog vijf minuten te spelen komen we op 1-0, maar niet veel later krijgen we een strafschop tegen door een ongelukkige handsbal. Het zal toch niet, strafschoppen….In blessuretijd neemt de captain het team op sleeptouw en zorgt met twee doelpunten voor een 3-1 eindstand. En zo zitten we bij de beste vier!

De halve finale viel eigenlijk wat tegen, de tegenstanders waren een stuk minder dan die van de kwartfinale en met degelijk voetbal slepen we deze pot eenvoudig binnen. Dit gezegd hebbende, doordat we vijf wedstrijden op rij hebben weten te winnen staan we wel in dé finale! Nog maar één wedstrijd…..

Zoals een echte finale betaamt was het een ‘lelijke’ wedstrijd. Beide teams waren helemaal op en de één na de ander moest de kramp verbijten. De uitslag: 0-0. De gevreesde strafschoppen zijn dan toch daar. Helaas is het ons niet gelukt de grootste cup mee naar huis te nemen, maar met geweldig voetbal, mooi samenspel en veel gezelligheid mogen de jongens trots zijn op een tweede plek! De op één na beste van het land.

Olympic Moves finale
Terug